Fotografering for Erhverv

“Med base i Aarhus fotograferer jeg over hele landet, hvor jeg hjælper mine offentlige og erhvervs kunder med fotografering af bl.a reportagebilleder, stemningsbilleder, erhvervsportrætter, medarbejderportrætter, imagebilleder og meget andet.”

Mere om Erhvervsfotografering

Opgavens forløb:
 • Først taler vi om hvad billederne skal bruges til, tidspunkt for fotografering, pris, eventuelle billedformater der skal overholdes og så videre.
 • Jeg spørger ind og forholder mig til opgaven, så vi kan være på forkant med faktorer, der evt. har indflydelse på, hvor gode billederne bliver. Det kan være ting som fx. tidspunkt på dagen i forhold til lys og så videre.
 • Efter fotografering sorterer jeg de mange billeder ned til et moderat antal, bestående af de gode og velfungerende billeder, som jeg sender i udvalg hos jer. Fotografierne i udvalg er ubehandlede rå-billeder med en lille vandmærke tekst, så de ikke forveksles med færdige billeder. Er der inden udvælgelse brug for en fast stykpris på billederne i stedet for timepris, laver jeg også gerne det.
 • Når jeg har modtaget en liste med valgte billeder, går jeg i gang med at billedbehandle. Billederne bliver individuelt behandlet, justeret, retoucheret og tonet, så hvert foto fremstår bedst muligt til en samlet serie lige til at indsætte i kataloget, på web og andet markedsføringsmateriale.

De Bløde Facts

Jeg trives utrolig godt med det professionelle forhold jeg har til mine erhvervskunder, den gensidig forståelse for deadlines – at tiden er kostbar for alle, samt forventningen om et godt produkt hver gang. Det er med til at holde mig skarp og forblive en god fotograf.
Det sker ofte, at en opgave bliver til flere opgaver, som bliver til en fast kunde for hvem jeg fotograferer alt lige fra imagebilleder til lederportrætter og fra stemningsbilleder til medarbejderportrætter. Størstedelen af mine kunder har jeg således fotograferet for igennem en del år efterhånden. At mine kunder ofte holder fast i mig som deres leverandør af fotografi, vælger jeg at tolke som en blåstempling både af kvaliteten af mit arbejde, men også min evne til at imødekomme og håndtere situationer hvor man måske ser forskelligt på verden og hvor der skal kommunikeres klart og indgås kompromiser for at komme godt videre i samarbejdet.
Mine værdier er: Eminent Håndværk, Ansvar for Opgaven og Gode Kunderelationer.

De Hårde Facts

Priser (ex. moms):
 • Fotografering og redigering 920,-/timen
 • Transporttid 500,-/timen fra Aarhus
 • Transport afregnes fra Aarhus til statens gældende takst
 • Eller på fast tilbud efter nærmere aftale.
Billederne afleveres i formaterne:
 • Fuld størrelse JPG (sRGB, 300dpi)
 • Lille JPG til web brug (2400×1600, sRGB, 72dpi)
 • Hvis det ønskes kan billederne også afleveres i: TIFF (AdobeRGB, 300dpi)
Er der brug for andre formater, så sig til inden billederne behandles
Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google