Jeg har drevet Martin Gravgaard Fotografi siden 2007 med fokus på at give god service, fleksibilitet og mest mulig værdi til kunden. Mine værdier er: eminent håndværk, ansvar for opgaven og gode kunderelationer. Jeg elsker samarbejdet med mine kunder – at se behov og yde en indsats for at skabe en god løsning for og med kunden. Måske netop derfor lever jeg primært af faste kunder, der har valgt mig som deres leverandør. Mine kunder er alle erhvervskunder: B2B, private firmaer eller offentlige institutioner.
Martin Gravgaard skød billeder af nogle af vores indretninger. Med hans hjælp fik vi kataloget til at ligne en million…
Vi kan varmt anbefale Martin til andre.
Anne Kobbersmed
Grafiker, Mogens Daarbak A/S
Vi sætter stor pris på den sparring og kreativitet, som Martin byder ind med. Martin har uden tvivl været med til at løfte kvaliteten af det visuelle udtryk i vores medarbejderblad “Fragtbrevet”.
Henriette Kjærholm Aagaard
Marketingchef, Danske Fragtmænd A/S
Flexibilitet og viljen til samarbejde er grunden til, at vi bruger Martin Gravgaard Fotografi.
Thomas Nielsen
Nordic Graphic Designer, HiFi Klubben
Martin Gravgaard forstår at skyde billederne til det vi skal bruge dem til og på den måde fortælle den historie om vores aktiviteter, som vi har brug for at få formidlet. Vi betragter Martin som en del af teamet.
Pernille Lyager Lauersen
Shoppingcenter Coordinator
På Aarhus Universitet bruger vi ofte Martin Gravgaard som freelancefotograf, han har en sikker forståelse for kundernes ønsker og leverer altid høj kvalitet.
Lars Kruse
Fotograf Lars Kruse, AU Kommunikation, Aarhus Universitet
Utrolig fedt at opleve den kreativitet og faglighed der blev lagt i at lave billederne til os. Jeg er meget begejstret og vores resellers er vilde med billederne.
Flemming L. Christensen
Best. formand og partner, Voicebird
Vi har et godt samarbejde med Martin.
Jens Bitsch
Adm leder, Sødalskolen
Jeg er bejstret – har lidt tårer i øjnene. Billederne er super gode!!
Gerner Møller
Adm leder, Elev & Hårup Skolerne
Martin forstår at se og indfange det særlige i vores arkitektur med sans for tanken bag. Og så sørger han for alle aftaler med bygherre.
Christian Aagaard Nielsen
Kreativ direktør, Constructa